Контакт

Инфогејт ИТ Системи
Ул. Рузвелтова бр. 5
7000, Битола
Македонија

Телефонски броеви:
Продавница: 047/203-045 / 075/213-236
Сервис: 047/225-079 / 070/237-583
Работно време:
Пон-Пет: 08-16
Саб: 09-14
 
Продажба: sales@infogate.com.mk
Грижа за корисници: infogate@infogate.com.mk